top of page

 

Informatie

Elke bruiloft is uniek. Daarom is een vrijblijvend kennismakingsgesprek een belangrijk moment waarin we jullie wensen kunnen bespreken. Daarbij kunnen we dan gelijk merken of het klikt. Een goede klik is belangrijk omdat ik als jullie bruidsfotograaf tijdens jullie huwelijksdag close met jullie ben. We bespreken tijdens het kennismakingsgesprek alle belangrijke punten van jullie trouwdag en ik maak een draaiboek waar alle belangrijke dingen in staan. Een goede voorbereiding is namelijk erg belangrijk. Vooraf neem ik altijd een kijkje op jullie trouwlocatie om inspiratie en ideeën op te doen. Jullie mogen mij tussendoor altijd bellen voor vragen en om dingen te overleggen. Een aantal dagen voor jullie bruiloft neem ik opnieuw contact op om alles nog even kort door te nemen en om te kijken of er veranderingen zijn. 

Een prachtig trouwalbum is een blijvende tastbare herinnering aan jullie bruiloft. Familie, vrienden, kinderen en misschien zelfs kleinkinderen kunnen jullie bruiloft opnieuw beleven met het bekijken van het trouwalbum. Er is een ruime keuze aan schitterende albums welke vervaardigd zijn uit kwalitatief prachtige materialen. Iedere trouwfoto komt op deze wijze volledig tot z'n recht. Er zijn diverse demo modellen die ik kan laten zien tijdens het kennismakingsgesprek. 

Een bruiloft doe je niet snel nog een keer over. Alle bijzondere momenten die betekenis hebben op jullie huwelijksdag gaan voorbij. Een goede bruidsreportage biedt een blijvende herinnering aan jullie bruiloft. Een bruidsreportage is daarom een belangrijke investering. Voor de prijzen/tarieven biedt ik verschillende pakketten voor bruidsreportages aan. De pakketten zijn eventueel naar wens aan te passen. 

Omdat bij het voorbereiden en plannen van een bruiloft veel komt kijken heb ik een handige tip voor jullie om te kijken op deze website https://www.trouwen-bruiloft.nl Hier is veel informatie te vinden die behulpzaam kan zijn ter voorbereiding van jullie bruiloft. 

Is jullie trouwdag nog beschikbaar? Neem contact op voor de beschikbaarheid.

 

bottom of page