Bruidsfotograaf Eric

Al vanaf kind was ik gefascineerd door de fotocamera. Deze passie is altijd bij me gebleven en heeft mij nooit meer losgelaten. Gaandeweg ben ik verliefd geworden op het fotograferen van bruiloften. Het vastleggen van een bruiloft is iets speciaals. Je bent als trouwfotograaf heel dichtbij het bruidspaar tijdens misschien wel de belangrijkste dag van hun leven.
 
Mijn doel is daarin om alles uit de kast te halen om een huwelijk zo puur mogelijk te fotograferen. De spontane momenten, de interactie tussen mensen en de emoties probeer ik zo onopvallend mogelijk vast te leggen met mijn camera. Daarmee zorg ik uiteindelijk voor een dierbare herinnering voor het bruidspaar.

Omdat ik het belangrijk vind op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, volg ik regelmatig workshops en cursussen. Zo ben ik als fotograaf altijd bezig om te werken aan mijn kennis en vaardigheden om zo de kwaliteit van huwelijksfotografie te waarborgen.

Men omschrijft mij als een spontane en open persoonlijkheid. Klantgerichtheid en meedenken met de wensen van het bruidspaar staan voor mij voorop. Bekijk mijn portfolio om een indruk te krijgen van mijn werk als bruidsfotograaf. 
 
Naast bruidsfotografie heb ik ervaring in portret/-, en podiumfotografie. Mijn werk is te bekijken op www.ericbroere.com
 

 

IMG_2172.jpg